Program Lilla rummet

Dela den här sidan

Dessa event är Gratis. Lilla rummet vid caféet. 20 sittplatser.  Inga biljetter utan 5 min innan eventet börjar får man komma in på sin plats. Alla är Gratis.


Program Lördag 18 Februari


Kl 10 Teresa Blomkvist Föredrag om Astral colorscope

Du är en gåva till världen för dina fysiska och galaktiska föräldrar så föds du med en personliga inre färg. Du får förslag på Må Bra färger du kan berika dig i ditt liv med och hur du har användning för dem.Dina inre färger kan guida dig i ditt liv både teoretiskt och praktiskt. Gratis.


Kl 10.30 Mouschka Shanta Drouzy Trumresa - Trust your Inner Power. Gratis.


Kl 11.30 Helen Karlsson håller Föredrag och en kort meditation. Föredrag är om Meditationens betydelse för hälsan, Regression och Tidigare liv terapi, NLP och EMI ögonrörelseterapi. En kort meditation ingår. Gratis.


Kl 12 Oona ett omtyckt medium och häxa kommer ha en ¨ Medial demonstration

-Möte mellan världarna¨. Gratis.


Kl 12.30 Sisterhood of magic. Kvinnokraft cirkel-där vi tillsammans kommer stärka allas vår inre häxa och kraft. Gratis.


Kl 13 Hanna Hell  Kroppens största självläkande system & Hur kan jag stärka det?

Det Endocannabinoida Systemet finns hos alla människor.EC-Systemet som det kallas, består i sin tur av receptorer.Ett systemet reglerar och kommunicerar med hela kroppen, varje vävnad, varje organ och med alla övriga system, som muskler, nerver, matsmältning, hormoner, andning, blodomlopp osv. EC-systemet ser till att allt är i balans. Därför kallas EC-systemet ibland "kroppens självläkningssystem". Gratis.


Kl 13.30 Mait Bärnsten. Är ett mycket duktigt medium, rensar energier, håller kurser och talar även med djur. Djur kommu. Föredrag om att kommunicera med djuren. Ta gärna med kort på ditt djur. Under föredraget kommer jag att visa hur det går till att ta kontakt med ett djur på distans och på så sätt hämta information om djurets känslor och fysiska hälsa. Du som kommer på hennes föredrag har möjlighet att få boka sittning med ngt extra under denna dagen på Alternativ -mässan

Vill du boka tid på Alternativ-mässan hos Mait? Sms henne på 0705102782. Gratis.


Kl 14 Kristina Shtegman Vad är mitt sanna  JAG? Maya -kalenderns uråldriga kunskap i praktiken. Kristina Shtegman grundare av”Sound & Health” metoden och arbetar med Tzolkin -Maya Kalendern som ett ovärderligt verktyg i livsviktiga val och frågor. Gratis.

 

Kl 14.30 Marie Herkestam. Hon är författare till boken: Majestic Leadership - 8 nycklar till att leva ett autentiskt liv. Vi är alla ledare, framför allt över oss själva. Bokens nycklar ger dig verktyg och insikter till att utforska dig själv, så du kan bli och vara dig själv i varje givet ögonblick. Gratis.


Kl 15 Emil Boström Min sanning om cancer. Emil Förlorade sin far i cancer efter 5 års cancerkamp. Emils framgångar som han sett på klienter på SeInrehälsa. Emil är naturterapeuft som jobbar med Corpus Analyser och gör hälsoscanning, ger kostrådgivning och hjälper till med fysiska obalanser som ofta är orsaken till sjukdom och ohälsa -så blir resultatet alltid till det bättre. Gratis.


Kl 15.30 Gudrun Sigurdsdottir  Välkommen till att deltaga/ prova på en inre visuell resa med hjälp av trummans kraft. Gratis.


Kl 16.30 Kjell Höglund Suger ditt Liv! Vill du skapa ett Nytt! Gratis.


Kl 17. Catarina Degerstam är medium, sierska , kurslärare hos Criilona i Göteborg.

Änglameditation. Kom och var med på en meditation med höga och kärleksfulla energier i ett möte med änglarna. Du behöver inte ha några förkunskaper för att deltaga. Gratis.
Söndag 19 Februari  


Kl 10Kl 10 Mait Bärnsten Gratis Storseans med Mait som är ett mycket duktigt medium, kan rensar energier, håller kurser och tala med djur. Du som kommer på hennes seans har möjlighet att få boka sittning med ngt extra under denna dagen på Alternativ -mässan. Vill du boka tid på Alternativ-mässan hos Mait? Sms henne på 0705102782.


Kl 10.30 Kjell Höglund Suger ditt Liv? Vill du börja leva? Gratis.


Kl 11 Kristina Shtegman-Maya Kalendern som ett ovärderligt verktyg i livsviktiga val och frågor

”För alla våra relationer-kärlek, familjer, vänner, affärssamarbeten! Maya Kalendern som vägvisare i livets viktiga val. Gratis.


Kl 11.30 Oona som är ett omtyckt Medium och häxa kommer ha föredrag."Ljusarbetare vad är det och är du en?" Grais.


Kl 12. Jessica Atterlöv-Emotion Code. Är en relativt ny behandlingsmetod inom om.rådet energihealing. Metoden går ut på att via muskeltestning eller via pendel identifiera instängda känslor, sk trapped emotions i kroppen. Dessa känslor bildar i sin tur energiblockeringar och kan finnas var som helst i kroppen. När en känsla är identifierad kan den sedan lätt frigöras med hjälp av en hand eller en magnet. Metoden är mycket skonsam och effektiv och fungerar på både för psykiska och fysisk Gratis.a åkommor ges kroppen möjlighet att få tillbaka sitt naturliga läkande.Gratis.


Kl. 12.30  Anna Ödegaard från Annas Portal. Har en vägledd meditation. En inre, stärkande meditation med budskap. Gratis.

Kl 13 Viktoria Käller Guzikovski. Färgekortlek - Finn din inre visdom med hjälp av färgerna! Färgerna har ett eget språk som kopplas till symbolvärlden. I vårt sökande efter mening, ger färgerna oss enkla och träffande svar.  Victoria delar med sig av tankarna runt hennes kortlek och hur man kan tolka färger. Gratis.

 

Kl 13.30 Susanne Swantesson Sierska och medium , författare till boken Tarotkurs 111 Stjärnor.

Vet du vilket som är Ditt tarotkort 2023? Du får reda på detta års TarotKort. Vad detta år betyder för dig, möjligheter och innebörd. Gratis


Kl 14


Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.