Program Lilla rummet

Dela den här sidan

Dessa event är Gratis.

Lilla rummet vid caféet har 20 sittplatser.  Inga biljetter förrän 5 min innan eventet börjar. Det är bara att finna en sittplats. Allt är Gratis.


Program Lördag 18 Februari


Kl 10 Teresa Blomkvist: Föredrag om Astral colorscope. Du har en gåva till världen för dina fysiska och galaktiska föräldrar. Du födds med en speciell och personliga inre färg. Du får förslag på Må Bra färger, som du kan berika ditt liv med. Dina inre färger kan guida dig i ditt liv både teoretiskt och praktiskt. Gratis.


Kl 10.30 Mouschka Shanta Drouzy Trumresa - Trust your Inner Power. Gratis.


Kl 11.30 Helen Karlsson håller ett föredrag och en kort meditation. Föredraget handlar om meditationens betydelse för hälsan, regression, tidigare liv terapi, NLP och EMI ögonrörelseterapi. Gratis.


Kl 12 Anna Ödegaard från Annas Portal är medium, använder tarot och orakelkort samt är samtalsterapeut. Ger budskap med tarotkort. Gratis.


Kl 12.30 Sisterhood of Magic. Kvinnokraftscirkel - där vi tillsammans stärker allas vår inre häxa och vår kraft. Gratis.


Kl 13 Hans Oreheim är arkeolog, kinesiologm energihealer. Han håller fördrag om sin nya bok: Tempelriddaren John Lionheart och den heliga blodslinjen. En faktabaserad medeltida kärleksroman om tempelriddarnas dolda uppdrag för mänskligheten. Gratis.


Kl 13.30 Mait Bärnsten. Är ett mycket duktigt medium, som  rensar energier, håller kurser och som också har förmågan att tala med djur. Föredrag om att kommunicera med djuren. Ta gärna med ett kort på ditt älskade djur. Under föredraget kommer jag att visa hur det går till att ta kontakt med ett djur om hen befinner sig på distans.  Och på så sätt hämta information om djurets känslor och dess fysiska hälsa. Du som kommer på hennes föredrag har möjlighet att boka sittningar, inklusive något extra. Allt under denna dagen på Alternativ -mässan

Vill du boka tid på Alternativ-mässan hos Mait? Du kan sms henne på 0705102782. Gratis.


Kl 14 Kristina Shtegman: Vad är i igentligen mitt sanna  JAG? Du får kunskap om Maya kalenderns uråldriga lärdomar i praktiken. Kristina Shtegman är grundare av”Sound & Health metoden" och arbetar initierat med Tzolkin - Maya Kalendern, som är ett ovärderligt verktyg i våra livsviktiga val och även andra viktiga frågor. Gratis.

 

Kl 14.30 Marie Herkestam. Hon är författare till boken: Majestic Leadership - 8 nycklar till att leva ett autentiskt liv. Vi är alla ledare, framför allt över oss själva. Bokens nycklar ger dig verktygen och insikterna till att utforska dig själv, så du kan bli och vara dig själv i varje givet ögonblick. Gratis.


Kl 15 Emil Boström: Min sanning om cancer. Emil förlorade sin far i cancer efter 5 års cancerkamp. Emil  har sett stora framgångar bland sina på klienter på SeInrehälsa. Emil är naturterapeut och jobbar med Corpus Analyser och utför hälsoscanning, ger kostrådgivning och hjälper till vid fysiska obalanser, som ofta är orsaken till ohälsa - så blir resultat alltid till det bättre. Gratis            


Kl 15.30 Gudrun Sigurdsdottir  Välkommen till att deltaga/ prova på en inre visuell resa med hjälp av trummans kraft. Gratis.


Kl 16.30 Kjell Höglund: Säg JA till din självkänsla. Gratis.


Kl 17. Catarina Degerstam är medium, sierska, kurslärare hos Criilona i Göteborg. Änglameditation. Kom och var med på en meditation med höga och kärleksfulla energier i ett möte med änglarna. Du behöver inte ha några förkunskaper för att deltaga. Gratis.


Söndag 19 Februari  


Kl 10 Mait Bärnsten Gratis Storseans med Mait som är ett mycket duktigt medium, kan rensar energier, håller kurser och tala med djur. Du som kommer på hennes seans har möjlighet att få boka sittning med ngt extra under denna dagen på Alternativ -mässan. Vill du boka tid på Alternativ-mässan hos Mait? Sms henne på 0705102782.


Kl 10.30 Kjell Höglund: Suger ditt Liv? Vill DU börja leva? Gratis.


Kl 11 Kristina Shtegman-Maya Kalendern som ett ovärderligt verktyg vid livsviktiga val och frågor

”För alla våra viktiga relationer kring kärlek, familjer, vänner och affärssamarbeten! Maya Kalendern är vägvisare vid livets viktiga val. Gratis.


Kl 12. Jessica Atterlöv - Emotion Code. Detta är en relativt ny behandlingsmetod för oss, som ger energihealing. Metoden går ut på att vi via muskeltestning eller genom pendeln försöker identifiera våra instängda känslor, så kallade Trapped emotions i kroppen. Dessa känslor bildar i sin tur energiblockeringar och kan finnas var som helst i kroppen. När en känsla är identifierad kan den sedan lätt frigöras med hjälp av en hand eller en magnet. Metoden är mycket skonsam och effektiv och fungerar både för psykiskt och fysiskt. Åkommorna ger kroppen möjlighet att få vinna tillbaka sitt naturliga läkande .Gratis.


Kl. 12.30  Anna Ödegaard från Annas Portal. Har en vägledd meditation. En inre och stärkande meditation, där budskap förmedlas. Gratis.

Kl 13 Viktoria Käller Guzikovski. Färgkortlek - Finn din inre visdom med hjälp av färger! Färgerna har ett eget språk, som kopplas till symbolvärlden, . I vårt sökande efter mening, kan färgerna ge oss enkla och träffande svar.  Victoria delar med sig av tankarna runt hennes kortlek och hur man kan tolka färger. Gratis.

 

Kl 13.30 Susanne Swantesson. Sierska, medium och författare till boken: Tarotkurs 111 Stjärnor.

Vet du vilket som är ditt viktigaste årstarotkort 2023? Du får all information du behöver. Och också vad detta året kommer att betyda för dig och för dina möjligheter och också innebörden av detta. Gratis 


Kl 14 Louise Gotland. Life Long clinic. Föreläsning och utlottningar: •Vad är energi? Den är Energetiskt och fysiskt och var kan vi finna den?• Hur behåller vi den? • Hur är det möjligt att vi kan mäta den och se den alternativt vetenskapligt? •Frekvenser, energetiskt dna, entiniteter, energifält / dimensioner, energi kroppar, medvetna och undermedvetna känslor. Presentation av vårt näringstillskott på micromolekulär nivå och även frekvens och energi. Louise har arbetat 26 år. Hon är naturläkare med basmedicin, jobbar också med frekvensmedicin och även som livscoach. Gratis