Program Stora rummet

Dela den här sidan

Stora rummet finns en trappa upp på övervåningen. Det kommer var 40 st sittplatser och eventer är i 50 min. Här har ni möjlighet att förköpa genom att swicha till dem ni vill gå på så ni vet att ni har plats på deras event. Ni hittar swicher och priser i deras text.Stora rummet Lördag 18 Februari 2023


kl 10 Pehr Trollsveden som är ett välkänt medium håller en storseans där han får kontakt och förmedlar meddelanden från Andevärlden. Pehr Trollsveden, känd från bland annat TV och tidningen Nära mm. Pehr arbetar som medium, kursledare och är författare till ett flertal böcker.

Swich till 1234290490. 200 kr / biljett.


Kl 11 Carina Cina Esberg  CARESSA - GRUPPMEDITATION - Tidigare Liv

Tidigare liv - har vi levt tidigare i andra liv? Kan det påverka oss idag? I så fall hur?

Jag leder en kortare gruppmeditation tillbaka till ett tidigare liv. Biljetterna hämtas vid min monter på Lila gången. Skriv ”regression 18/2” i meddelande.Swich till 0704942845.100 kr/ person


Kl 12 Kjell Haglund  Vill DU ha ett Magiskt Liv lev som en Taoist. Gratis.

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i 25 år genom kurser / utbildningar. Hans Coaching modell bygger på effektiva och funktionella metoder som ser till hela människan och till hela människans livssituation, och metoderna stimulerar individen till en inre trygghet och god självkänsla. Coaching innebär för mig att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som önskas.dels hitta sina svar, dels våga förverkliga dom.


Kl 13 Mette Johansson föredrag. Pengar - Mycket pengar!

Mette Hå visar hur hon gick från konkurs till miljonär på 4 år.

Hon delar med sig av verktygen från hennes nya bok och visar hur små förändringar kan ge stora resultat. Hon hjälper dig att komma i kontakt med din magkänsla och läka ditt smärtsamma förflutna.

Har du alltid undrat varför affirmationer fungerar för vissa? Hon förklarar forskningen bakom affirmationer och hjälper dig att ta första steget mot att använda affirmationer i din vardag.

Detta är en föreläsning för dig som är redo att attrahera överflöd, inte bara monetär rikedom utan på alla nivåer i ditt liv!  Förköp via Swich till 0705658865. Biljetter 99 kr.


Kl 14 Storseans med Medium Max. Göteborgsbaserad Medium Max förmedlar kärleksfulla budskap från Andra Sidan. Swich 1236197958. Pris 100 kr.


Kl 15 Charlotte Heartdiamond och Hasse Oreheim Välkommen till en inre resa in i era hjärtan.

Heart key metoden:Kom i kontakt med ditt hjärtas inre nyckel.Här får ni pröva på kraftfull hjärthealing och deras unika metod, där deras healing vävs samman i en läkande resa. Där dina inre nycklar öppnas upp och ger mer flöde i ditt liv. Personliga tydliga budskap ges. Swich till 0730777570. Pris 150:-


Kl 16 Vendela Cederholm Välkänt medium som håller Storseans. Är medium känd från TV i Det Okända samt media. Vendela har ett mjukt och lungt sätt att förmedla budskap från andra sidan.

200 kr/ biljett. Biljetter till lö kl 16


Kl 17-17.30 Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt  Lev intuitivt – hitta ditt livs högre syfte

Välkommen på föreläsning om hur du kan stärka din intuition, lyssna till din andliga ledare och förstå ditt livs högre syfte. Under föreläsning får du lära dig om hur du bäst kan kanalisera din egen guidning till dig själv. Du som kommer på föreläsning får också möjlighet att köpa mina senaste böcker för 222: - styck och du får ett personligt budskap med dig i boken. Pris: 77: -

Swich 0768904906

 Söndag 19 Februari

Kl 10 Lennart Abrahamnsson föredrag. Lennart Abrahamsson är ett svensk medium och håller sittning, kurser samt affär med sin partner Pher Trollsveden. Föredrag : Så öppnar du dinamediala förmågor. Swich 1234290490. 100 kr/ person.


Kl 11 Urszela Bergman är sierska och cert. medium.

Sedan många år tillbaka har hon jobbar i Sverige oc.h Norge med sittningar. Hon håller ett event med att ge auratolkningar, dra olika kort som tarot, spelkort, sibyllakort och orakelkort som ger dig budskap och vägledning i ditt personliga liv. Swich Urszela 0727203120. 100 kr /person.


Kl 12  Kjell Haglund Säg JA till Livet = Bota din Själsliga Anorexi Gratis

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i 25 år genom kurser / utbildningar. Hans Coaching modell bygger på effektiva och funktionella metoder som ser till hela människan och till hela människans livssituation, och metoderna stimulerar individen till en inre trygghet och god självkänsla. Coaching innebär för mig att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som önskas.dels hitta sina svar, dels våga förverkliga dom.


Kl 13 Vendela Cederholm Välkänt medium som håller Storseans. Är medium känd från TV i Det Okända samt media. Vendela har ett mjukt och lungt sätt att förmedla budskap från andra sidan.

200 kr/ biljett. Biljetter till söndag kl 13


Kl 14 Serafia Andersson Är medium, sierska och häxa som varit med i Spökjakt på tv. Hon kommer hålla ett event där det spökas och spås i 50 min. Köpes på Serafinas hemsida.150 kr.